Änglarna är alltid med mig!

TIDNINGEN NÄRA NUMMER 1 2013

LÄNK: http://www.tidningennara.se/Reportage/Mediet-Diana-Bengtsson-brAnglarna-ar-alltid-med-mig-/

 

Möt Diana Bengtsson, mediet som skrivit meditationerna i Tidningen Näras Änglakalender och som varje dag

har kontakt med änglarna!

 TEXT: MADELEINE WALLES

 

I Nära nummer 1 får du vår Änglakalender, en väggalmanacka som räcker hela året, med många ljuvliga änglar och vackra citat.

 

Där träffar du också Diana Bengtsson. Det är hon som gett oss de underbara änglameditationerna som finns publicerade i början av Änglakalendern, för att du som läsare ska lära dig att komma i kontakt med din skyddsängel. Och även få dina egna änglavingar.

 

Diana lär dig också be änglarna om hjälp och hur du använder en ljusbubbla och olika färger för att skapa ett beskydd i vardagen.

 

Diana Bengtsson från Löderup i södra Skåne, har daglig närhet till änglarna i sitt andliga arbete. De finns med henne när hon mediterar och när hon healar. Diana ber änglarna om beskydd och om den trygga kärleken. Och hon känner så väl att de finns där och stöttar henne. Och sveper bort oro och bekymmer som inte behövs.

 

Diana har känt änglarnas närhet i hela sitt liv, men som barn förstod hon inte vad det var.


– Jag kände värme och jag pratade med någon som var kärleksfull, som fanns men som ingen såg, säger hon. Sedan har jag öppnat upp successivt, och mer och mer har änglarna trätt in och blivit delaktiga i mitt liv.

 

– Nu har jag även börjat se änglarna. Jag ser dem som ljusvarelser, ibland även som en änglagestalt. Jag har en kvinnlig ängel hos mig, hon har ljust, tjockt lockigt hår är klädd i vita kläder och har ett jättesött ansikte. Det glittrar omkring henne. Hon är en kärleksängel som jag vårdar.

 

Varje dag ber Diana änglarna att sätta en beskyddande ljusbubbla runt henne, en bubbla som är vit och gyllene som änglarnas eget skimmer. Eller så fyller hon den med den färg hon känner att hon behöver för dagen. Den beskyddande färgen blå, kärlekens rosa eller kanske den läkande gröna färgen.

 

– Ibland har skyddsbubblan regnbågens alla färger, säger Diana. Då vibrerar den av ljus och fyller mig med kraft och energi.

 

– Ärkeängeln Mikael har jag ofta bett om hjälp, men jag säger aldrig namnet. Det är färgerna jag behöver. Mikaels färg är blå och beskyddande. När jag healar är det mest Rafaels färg grön som kommer till mig.

 

Diana tycker att vi alla ska våga be änglarna att omfamna oss med sina vingar så att vi kan känna trygghet, få värmen i oss och bli lugnare. Det funkar i stort som i smått. När du ska till tandläkaren, inför arbetsintervjun eller när du ska köra bil.

Men det är viktigt att vara tydlig,  att kommunicera med änglarna ska vara enkelt.

– De har lättare att hjälpa dig när du vet vad du vill ha, förklarar Diana.

 

Hon beskriver änglarnas närvaro som känslan av värme som strömmar mot en – ett änglaglitter. Det kan även vara dofter eller att du uppfattar en närvaro av någon. Det kan hända att du får ett tecken, en symbol som plötsligt dyker upp i datorn, i morgontidningen, på marken – ja, överallt.

 

– Jag ser ofta vita fjädrar, säger Diana. Kanske för att fjädrar är änglar för mig. Och det du sänder ut, får du tillbaka. Änglarna finns där alltid, redo att hjälpa oss. För de vill oss helhjärtat väl.

 

Det här är Diana:

Ålder: 24 år.

Bor: I Löderup utanför Ystad.

Familj: Sambon Jörgen.

Motto: Lev här och nu. Sprid kärlek till alla människor – alla har det goda i sig.

Kontakt: 076-093 45 25 eller dianabengtsson@hotmail.se

Hemsida:  www.dianabengtsson.se

Mer om änglar

I november svarade Diana Bengtsson på er Nära-läsares frågor om änglar i en hel änglachatt. Frågor och svar från chatten kan du läsa här!

KÖP AV EXTRA KALENDER!

Om du vill ha fler exemplar av vår fina Änglakalender, kan du beställa den separat här på vår hemsida här!